Fotodieta – DZIEŃ 3

by dietolog

Konsekwentnie zamieszczam ciąg dalszy testowania fotodiety.

Dzisiejsze śniadanko wyglądało tak:
2 kromki chrupkiego chleba z sałatą i żółtym serkiem, ogórek, kawałek czerwonej i żółtej papryki, rzodkiewka, jajecznica z 2 jajek.

II śniadanie:
Kawałek arbuza i miseczka malin


Obiadek:
Cukinia faszerowana pieczarkami i cebulką z serową posypką, kawałek pieczonej polędwiczki i pomidor.


Przekąska:
Koktajl malinowo – jogurtowy.

Kolacja:
Obiadowe resztki czyli znów faszerowana cukinka.
 Miseczka owoców – malinki i borówki.

 Kilka orzeszków nerkowca przy komputerze.

You may also like

3 komentarze

Fitter Sue 24 lipca, 2012 - 8:15 am

Ta cukini wygląda świetnie! Można by przepis? 😀

Odpowiedz
dietolog angelina ziembinska
dietolog 24 lipca, 2012 - 10:31 am

Bardzo prosta sprawa – wzięłam 2 dość duże cukinie, obrałam je i wydrążyłam. Farsz to podsmażone na łyżeczce masła 2 cebule i 8 pieczarek. Wydrążone cukinie wypełniłam farszem, posypałam przyprawą do kuchni włoskiej, a na koniec położyłam potarty żółty serek i włożyłam do piekarnika.
Gotowe po 30 minutach w 200 stopniach.
Smaczne, niskokaloryczne i bardzo szybkie w przygotowaniu.

Odpowiedz
Kaś 24 lipca, 2012 - 3:13 pm

ciekawa sprawa z tą fotodietą – na pewno mobilizuje do kontroli tego, co się je

Odpowiedz

Zostaw komentarz